Blog juli (2021) door Jantine

Herkennen jullie deze Vita baby?

Het is al bijna 4 jaar geleden dat ik bij Vita ben komen werken. Ik heb inmiddels dus al heel wat Vita baby’s voorbij zien komen. Allemaal uniek en allemaal leuk!

Wat niet iedereen weet is dat ik, toen ik in mijn eerste jaar van de verloskundige opleiding zat gelijk startte met stage lopen in een verloskundigen praktijk, deze praktijk was Vita. Wat heb ik het naar mijn zin gehad! De eerste ontmoetingen met zwangere dames, de eerste buiken voelen, bloeddruk meten, praatjes maken en toen was daar ook de eerste bevalling die ik mocht meemaken. Wat een indruk heeft dat gemaakt.

Met deze ervaring bij deze fijne praktijk ben ik vol enthousiasme doorgegaan met de opleiding en in 2016 afgestudeerd als verloskundige, wat was ik trots! Ik wilde natuurlijk gelijk aan de slag, maar dat was nog niet zo makkelijk in Breda dus heb ik de eerste tijd in Houten gewerkt.

Hoewel ik bij heel veel leuke verloskundigen praktijken van binnenuit heb gezien had ik al stiekeme hoop dat er ooit een plekje vrij zou komen bij Vita. En toen was daar een vacature bij Vita. Het was alsof ik in een warm bad kwam en ik voelde me gelijk thuis. Dus je kan je voorstellen hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik een vast onderdeel van het nieuwe team zou worden.

Ik heb het stokje overgenomen van oud collega Saskia, die sommige van jullie nog wel kennen van langer geleden of misschien bij echocentrum Focus wel eens hebben gezien.

Maar eigenlijk…… was ik al veel eerder onderdeel van de Vita familie. De baby op de foto ben Ikzelf! Geboren in 1991 onder de kundige begeleiding van Saskia!

Translate »

Pin It on Pinterest