Blog

Deze eerste maandag van de maand geen standaard blog zoals jullie gewend zijn, maar een ander soort persoonlijk bericht.

De laatste tijd hoor je het vaker voorbij komen dat er mensen met een sabbatical gaan. Ik dacht altijd dat je dit deed als je je werk niet meer leuk vindt of je de wereld wilt gaan bereizen. Toch werd er begin dit jaar bij mij ook een zaadje gepland om er mogelijk even wat langer tussenuit te gaan.

Al ruim acht jaar werk ik met veel plezier als verloskundige. Een beroep wat nooit saai wordt, waarin een dag nooit hetzelfde is en waar je de meest bijzondere dingen meemaakt. Het is een intens vak, zowel qua gebeurtenissen als qua onregelmatigheid. 

Ik heb ervoor gekozen om deze zomer drie maanden vrij te nemen. Even stilstaan, onthaasten, opladen, genieten en op pad gaan. Een cadeau aan mezelf!

Deze maanden (vanaf de 2e week van juli) komt er een lieve verloskundige mij vervangen. Haar naam is Isha Foesenek en zij zal zichzelf nog gaan voorstellen de komende maand.

Ik blijf nog wel “achter de schermen” aanwezig, dus mogelijk zien jullie mij nog wel op de praktijk.

Veel liefs,

Kim

Translate »

Pin It on Pinterest