Blog september (2021) door Mélissa

Vandaag weer een maandelijkse blog. Dit maal van Mélissa. En zij heeft super leuk nieuws ……. 🥁🥁 Zij is namelijk zwanger !!!!

Waouw eindelijk … zo voelt het. Want al van jongs af aan (lees vanaf mijn vierde !!) wilde ik al mama worden. Dus na 31 jaar (ja ja ik hoor jullie nu rekenen rekenen 😉) is het dan zo ver. Ik ben al bonus mama van een heel lief jongetje van zes (Jelle) maar nu mag ik dan eindelijk zelf ervaren hoe het is om zwanger te zijn.

Heel bijzonder om zelf dit te mogen ervaren van positieve test naar eerste echo. Vind het eigenlijk ook best heftig hoor. Nóg meer respect heb ik gekregen voor vrouwen !!! Voor alle vrouwen want ook de wens om zwanger te willen worden is heftig.

Hormonen doen gekke dingen met je🧐. En dat heeft niet alleen effect op de vrouw maar ook op de partner…. Mijn vriend heeft het (soms) zwaar met mij. Dus ook respect voor hem !!

Maar uiteraard ben ik enorm dankbaar en nu ook al zo trots op de kleine frummel in mijn buik die wij volgend jaar februari (als het goed is) mogen ontmoeten.

V.a 1-1-22 mag ik met verlof en is Ilse zo lief om mijn deel tijdens mijn verlof over te nemen.

Oh ja ik weet medisch misschien heel veel maar daar houdt het dan ook wel mee op. Dus tips waar je leuke kleding kan vinden etc zijn welkom … 😉.

Tot snel!
Liefs Mélissa

Translate »

Pin It on Pinterest