Blog september (2022) van Maaike

Dankbaar!

Dankbaar ben ik voor de 3 waarneemsters die nu voor ons werken bij Vita. Ilse en Zoë voor een langere periode i.v.m. ziekte en zwangerschapsverlof. En Sanne voor een paar weekjes i.v.m. vakanties.

Dankzij deze 3 toppers hebben mijn collega’s en ik rust en geen stress en kunnen we allemaal de tijd nemen om te herstellen van de drukke periodes, uit te rusten en te genieten. Hierin heb ik ook stappen moeten zetten en moeten leren om meer los te kunnen laten en er vertrouwen in te hebben dat de cliënten in goede handen zijn bij onze waarneemsters en dat ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Ik ben me ervan bewust dat we onwijs leuk werk hebben maar dat het ook met periodes zwaar kan zijn. Het is niet voor elke verloskundige praktijk van zelfsprekend dat er waarneming is wanneer dat nodig is. We zijn dan ook erg blij met onze 3 waarnemers.

Ik ben zelf na een heerlijke vakantie met mijn gezin weer helemaal uitgerust en kan er weer voor de 100% tegenaan, mede dankzij Ilse, Zoë en Sanne.

Bedankt dames!

Tot snel!

Translate »

Pin It on Pinterest