Spreekuren / Bereikbaarheid

Update: Breda, 2 juni 2020

Goed nieuws! Ons inloopspreekuur gaat weer van start!

Ons inloopspreekuur gaat weer van start! We moeten dit met de corona maatregelen wel anders inrichten. Om een plekje te reserveren moet je van te voren onze assistente bellen. Zij is aanwezig op werkdagen tussen 9 en half 3.
VOL=VOL

Het meenemen van 1 begeleider is toegestaan. Ook bij de gewone controles op onze hoofdlocatie in de Mathenessestraat mag 1 begeleider mee. Heeft u een controle op een andere locatie dan zijn begeleiders helaas nog niet toegestaan.

Spreekuren

Bij Vita hanteren we flexibele spreekuurtijden, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 17.30u met wekelijks een avondspreekuur! 

Bij ons kun je terecht voor de volgende spreekuren:

– Kinderwensspreekuur
– Inloopspreekuur
– Avondspreekuur

Wij hebben ervoor gekozen om niet specifiek een telefonisch spreekuur aan te bieden. Bij ons kun je op ieder moment terecht met al je vragen!

Bereikbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken! Je kunt ons bellen via

Buiten kantoortijden wordt dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Bij geen gehoor, zijn wij altijd te bereiken op

Onze praktijkassistentes werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-15.00 uur. Je kunt ze bellen of mailen voor het maken van afspraken, stellen van vragen of overige informatie. Ons emailadres is: vita@annature.nl

Wanneer je je wilt inschrijven, kun je dit doen door het inschrijfformulier in te vullen of te bellen met onze assistenten.

Onze zorg

De verwachtingen van jou als cliënt over de door ons geboden zorg zijn heel bepalend over hoe de zwangerschap en bevalling wordt ervaren. We vinden het belangrijk dat er samen wordt gesproken over wat je kunt verwachten van onze begeleiding en wat je hierin denkt nodig te hebben. Je kunt altijd met vragen en twijfels bij ons terecht.

Als je een klacht hebt of ontevreden bent over onze zorg, willen we vragen om dit zodra dit bij je speelt, het bij ons aan te geven. Wij nemen elke klacht serieus en willen er voor zorgen dat we de zorg beter aan laten sluiten op jullie wensen.

Als je deze moeite hebt genomen en wij er niet samen uit kunnen komen, kun je hulp vragen hierbij. Dit kan via https://www.klachtverloskunde.nl of https://www.geschilleninstantieverloskunde.nl/.

Praktijk informatie

IJpelaar

Mathenessestraat 61 A1, Breda

Centrum

huisartsenpraktijk Stadshart

Adriaan van Bergenstraat 224-226

Belcrum

huisartspraktijk Belcrum

Pastoor Pottersplein 51

Heusdenhout

gezondheidscentrum Kapelhof.

Kapelstraat 66

Heuvel

huisartsenpraktijk Hartje Heuvel

Kronenburgwerf 23A

Adriaan van Bergenstraat 224, 4811 SW Breda

Pastoor Pottersplein 51, 4815 BB Breda

Kapelstraat 66, 4817 NZ Breda

Translate »

Pin It on Pinterest