Spreekuren / Bereikbaarheid

Spreekuren

Bij Vita hanteren we flexibele spreekuurtijden, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 17.30u met wekelijks een avondspreekuur! 

Bij ons kun je terecht voor de volgende spreekuren:

– Kinderwensspreekuur
– Hartjesspreekuur
– Avondspreekuur

Wij hebben ervoor gekozen om niet specifiek een telefonisch spreekuur aan te bieden. Bij ons kun je op ieder moment terecht met al je vragen!

Bereikbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken! Je kunt ons bellen via

Buiten kantoortijden wordt dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Bij geen gehoor, zijn wij altijd te bereiken op

In enkele gevallen nemen wij niet meteen op. Probeer het bij echte spoed direct weer. Wanneer het even kan wachten willen we je vragen om minimaal 10 minuten later nogmaals te proberen. Indien je ons niet aan de telefoon krijgt na 30 minuten en/of het spoed is dat niet kan wachten, bel dan:

Of

112

De praktijk assistentes zijn bereikbaar op alle werkdagen van 9.00 tot 14.30 uur. Je kunt ze bellen of mailen voor het maken van afspraken, stellen van vragen of overige informatie. Ons emailadres is: vita@annature.nl

Wanneer je je wilt inschrijven, kun je dit doen door het inschrijfformulier in te vullen of te bellen met onze assistenten.

Onze zorg

De verwachtingen van jou als cliënt over de door ons geboden zorg zijn heel bepalend over hoe de zwangerschap en bevalling wordt ervaren. We vinden het belangrijk dat er samen wordt gesproken over wat je kunt verwachten van onze begeleiding en wat je hierin denkt nodig te hebben. Je kunt altijd met vragen en twijfels bij ons terecht.

Als je een klacht hebt of ontevreden bent over onze zorg, willen we vragen om dit zodra dit bij je speelt, het bij ons aan te geven. Wij nemen elke klacht serieus en willen er voor zorgen dat we de zorg beter aan laten sluiten op jullie wensen.

Als je deze moeite hebt genomen en wij er niet samen uit kunnen komen, kun je hulp vragen hierbij. Dit kan via https://www.klachtverloskunde.nl of https://www.geschilleninstantieverloskunde.nl/.

Praktijk informatie

IJpelaar

Mathenessestraat 61 A1, Breda

Centrum

huisartsenpraktijk Stadshart

Nieuwe haagdijk 25

Belcrum

huisartspraktijk Belcrum

Pastoor Pottersplein 51

Heuvel

huisartsenpraktijk Hartje Heuvel

Kronenburgwerf 23A

A1, Mathenessestraat 61, 4834 EA Breda, Nederland

Nieuwe haagdijk 25

Pastoor Pottersplein 51, 4815 BB Breda

Kronenburgwerf 23A, 4812 XH Breda, Nederland

Translate »

Pin It on Pinterest