Nacontrole

Ongeveer 6 weken na de bevalling is er de mogelijkheid om op nacontrole te komen op de praktijk. Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken bij de assistente via telefoonnummer:

Tijdens de nacontrole kijken we samen terug op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Er is ook de mogelijkheid om lichamelijke klachten te bespreken en eventueel nog onderzoeken te doen (zoals bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk of het controleren van de hechtingen).

Mocht je vragen hebben, is er tijdens de nacontrole alle ruimte om deze te stellen. Ook zullen we het nog even over anticonceptie met je hebben.

Daarbij vinden we het natuurlijk erg leuk om jou (en je baby) nog even te zien!

Nacontrole in het ziekenhuis

Als je in het ziekenhuis bent bevallen met een medische indicatie of wanneer je een keizersnede hebt gehad, kan het zijn dat de gynaecoloog de nacontrole doet. Dit krijg je te horen als je na je bevalling het ziekenhuis mag verlaten.

Deze nacontrole verloopt in principe hetzelfde. Na een keizersnede wordt gekeken hoe je herstel is verlopen en wordt er een advies gegeven over een eventuele volgende zwangerschap en bevalling.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken! Je kunt ons bellen via

Buiten kantoortijden wordt dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Bij geen gehoor, zijn wij altijd te bereiken op 

Onze praktijkassistentes werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 14.30 uur. Je kunt ze bellen of mailen voor het maken van afspraken, stellen van vragen of overige informatie. Ons emailadres is: vita@annature.nl

Translate »

Pin It on Pinterest