De praktijk

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van vijf ervaren verloskundigen, met ieder haar eigen inbreng binnen de praktijk. Hierdoor kunnen we een zo compleet mogelijk verloskundig zorgaanbod bieden. Om de beurt hebben we spreekuur of bevallingsdienst en we hebben regelmatig onderling overleg. Omdat we met z’n vijven zijn, kunnen we bij ziekte of bijscholing voor elkaar waarnemen. Tijdens de zwangerschapscontroles ontmoet je ons allemaal, zodat je een vertrouwd gezicht bij de bevalling ziet. Daarnaast werken er bij ons twee praktijkassistentes. Zij werken al jaren met veel enthousiasme in onze praktijk en zullen je graag te woord staan.

 

Verloskundigenpraktijk Vita bestaat uit een team van vijf verloskundigen:

Maaike van Hooydonk
Maaike van Hooydonk
Marte Lammers
Marte Lammers

Jantine Verboeket

Fransje van de Noort
Fransje van de Noort

Kim Honcoop

En twee assistenten:

Ellen van Kaam
Ellen van Kaam
Myranda van Poppel
Myranda van Poppel
De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV); alle verloskundigen zijn geregistreerd bij het BIG-register en het kwaliteitsregister van de KNOV.
Verloskundige hulp is een onderdeel van de basisverzekering en wordt volledig vergoed door je zorgverzekering.

Bereikbaarheid:

Onze praktijk is bereikbaar op 076-5218803. Buiten kantooruren wordt dit nummer doorgeschakeld naar de verloskundige. Je kunt haar ook altijd bereiken op 06-53643255. Onze assistentes werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-15.00 uur. Je kunt ze bellen voor het maken van afspraken en het stellen van vragen. Inschrijven kun je via de link op deze website of telefonisch via de assistente. Kijk voor nieuwtjes en veranderingen in de praktijk op onze Facebook pagina.

Spreekuur locaties

Elke werkdag hebben we spreekuur, een keer in de week ook ’s avonds. Je kunt voor het spreekuur terecht op verschillende locaties. Voor adresgegevens en routebeschrijving zie hieronder.

 

OPENBAAR VERVOER MATHENESSESTRAAT

Met het openbaar vervoer kunt u met de bus lijn 12 of 8 nemen en uitstappen bij Mathenessestraat. Via 9292 kunt u uw busreis plannen.

OPENBAAR VERVOER ADRIAAN VAN BERGENSTRAAT

Met het openbaar vervoer kunt u met de bus de volgende lijnen nemen: lijn 7 richting Heusdenhout en uitstappen bij centrum, lijn 4 richting noord en uitstappen bij centrum, lijn 6 richting Haagse Beemden en uitstappen bij Tolbrug en lijn 119 richting Zevenbergen.

OPENBAAR VERVOER PASTOOR POTTERSPLEIN

Via 9292 kunt u uw busreis plannen.

OPENBAAR VERVOER KAPELSTRAAT

Via 9292 kunt u uw busreis plannen.