Beste cliënten,

Graag brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe adviezen rondom het Covid-19 virus.

Wij willen graag dat jullie gezond zwanger blijven en dat wij jullie de beste zorg kunnen geven tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Wij volgen daarom de adviezen op van de overheid en van het Amphia Ziekenhuis.

Wij vragen jullie nog steeds zo veel mogelijk alleen naar het spreekuur te komen. Indien het niet anders kan, mag er maximaal één persoon mee. Bij de vroege echo en bij de afspraak over de bevalling zijn partners wel welkom.

Ook willen wij jullie vragen om met je eigen mondkapje naar het spreekuur toe te komen, deze moet je opzetten in openbare ruimtes, zoals de wachtkamer.

Heb je een afspraak en heb je klachten zoals koorts, keelpijn of verkoudheid neem dan telefonisch contact met ons op en komt niet naar de praktijk. Ben je positief getest op Corona laat het ons dan graag ook even weten.

In het Amphia ziekenhuis wordt gevraagd om in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen, Afhankelijk van de zorg die je krijgt moet je dit mondkapje wel of niet ophouden tijdens het contact moment.

Bij echocentrum FOCUS wordt er in de openbare ruimtes maar ook in de spreekkamers gebruik gemaakt van mondkapjes door het personeel en door alle cliënten. Dit in verband met de lengte van het onderzoek binnen 1,5 meter afstand.

Wij danken jullie voor jullie begrip en medewerking.

Vriendelijke groeten,

Team Verloskundigen Vita

Translate »

Pin It on Pinterest