Beste zwangeren en partners,

Bij een bezoek aan de praktijk, echocentrum of het ziekenhuis willen we je vragen een mondkapje te dragen. Bij de andere spreekuurlocaties gelden soms andere regels, neem altijd je mondkapje mee.

Aan alle zwangeren geven wij het advies zich te laten vaccineren voor Corona. De gevolgen en gevaren van Corona zijn vele malen ernstiger voor een niet gevaccineerde zwangere dan voor een zwangere die wel is gevaccineerd. Een duidelijke uitleg hierover zie je hieronder en op deze informatiekaart, klik hier.

Wanneer je er voor kiest om je niet te laten vaccineren, adviseren we je in publieke en openbare ruimtes jezelf en je kindje goed te beschermen door een mondkapje te gebruiken en je handen te desinfecteren.

  • Probeer binnen de praktijk 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Heb je een afspraak en heb jij of iemand uit je huishouden klachten zoals koorts, keelpijn of verkoudheid neem dan eerst telefonisch contact met ons op en kom NIET naar de praktijk.
  • Partners en kinderen mogen mee naar de controles.
  • Heb je toch nog vragen rondom het Covid-19 virus, neem dan gerust contact met ons op. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe updates en veranderingen.

Voor de meest recente maatregelen bij Echocentrum FOCUS, verwijzen we je naar de website: https://echocentrumfocus.nl/.

Voor de meest recente maatregelen het Amphia en verloskundige zorg in onze regio, kun je kijken op de website van Annature: https://www.annature.nl/ .

We bedanken jullie voor alle begrip en medewerking!

Vriendelijke groeten,

Verloskundigen Vita

Translate »

Pin It on Pinterest