Beste zwangeren en partners,

De mondkapjes plicht is komen te vervallen, ook bij ons in de praktijk, echocentrum focus en in het Amphia ziekenhuis. Vind je het prettig om er zelf een te dragen of dat de zorgverlener wel een mondkapje draagt mag je hier altijd om vragen. Het kan zijn dat een zorgverlener toch vraag om een mondkapje op te zetten, zorg dus dat je voor de zekerheid er wel één bij de hand hebt.

Aan alle zwangeren geven wij het advies zich te laten vaccineren voor Corona. De gevolgen en gevaren van Corona zijn vele malen ernstiger voor een niet gevaccineerde zwangere dan voor een zwangere die wel is gevaccineerd. Een duidelijke uitleg hierover zie je hieronder en op deze informatiekaart, klik hier.

  • Heb je een afspraak en heb jij of iemand uit je huishouden klachten zoals koorts, keelpijn of verkoudheid neem dan eerst telefonisch contact met ons op en kom NIET naar de praktijk.
  • Partners en kinderen mogen mee naar de controles.
  • Heb je toch nog vragen rondom het Covid-19 virus, neem dan gerust contact met ons op. Houdt onze website in de gaten voor nieuwe updates en veranderingen.

Voor de meest recente maatregelen bij Echocentrum FOCUS, verwijzen we je naar de website: https://echocentrumfocus.nl/.

Voor de meest recente maatregelen het Amphia en verloskundige zorg in onze regio, kun je kijken op de website van Annature: https://www.annature.nl/ .

We bedanken jullie voor alle begrip en medewerking!

Vriendelijke groeten,

Verloskundigen Vita

Translate »

Pin It on Pinterest