Hartjesspreekuur

Soms ben je de eerste maanden ongerust of kun je er geen genoeg van krijgen om naar je baby te kijken. Hiervoor hebben wij een gratis (echo)spreekuur op de praktijk. Hier kun je naar het hartje van je baby luisteren of een echo laten maken. Dit is natuurlijk extra leuk om te delen met familie en vrienden, dus neem mee wie je wilt!

Het hartjesspreekuur is niet bedoeld voor het uitvoeren van geslachtbepalingen. Indien je een geslachtbepaling wenst kan je hiervoor naar een pretechobureau. 

Dit spreekuur vindt iedere vrijdag plaats op de praktijk aan de Mathenessestraat 61A1 in Breda van 11:00 tot 13:00 uur. Bel naar onze assistente voor het maken van een afspraak. Vol = vol.

Echo’s tijdens de zwangerschap

In de zwangerschap worden er 4 echo’s aangeboden:

  • Een vroege echo bij 8 weken (op de praktijk of bij echocentrum Focus)
  • Een termijnecho rond 11 weken (bij Echocentrum Focus); hierbij wordt de uitgerekende datum bepaald.
  • Een screeningsecho (SEO) bij 20 weken (bij Echocentrum Focus); hierbij wordt de baby uitgebreid gescreend en opgemeten. Dit kan soms ook in het ziekenhuis plaatsvinden (GUO).
  • Een liggingsecho rond 35 weken (bij Echocentrum Focus); hierbij wordt gekeken hoe de baby ligt en wordt de groei bepaald.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken! Je kunt ons bellen via

Buiten kantoortijden wordt dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Bij geen gehoor, zijn wij altijd te bereiken op 

Onze praktijkassistentes werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 14.30 uur. Je kunt ze bellen of mailen voor het maken van afspraken, stellen van vragen of overige informatie. Ons emailadres is: vita@annature.nl

Translate »

Pin It on Pinterest