Intake

Rond de 8 weken zwangerschap vindt de eerste controle plaats op de praktijk. Deze controle duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de eerste controle stellen we een aantal vragen over je gezondheid en levenswijze. Ook bespreken we de gezondheid van je partner en van directe familieleden en gaan we in op eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen. Om de uitgerekende datum te kunnen berekenen is het onder meer van belang om te weten wanneer de laatste menstruatie begon.

Eerst Controle

Tijdens de eerste controle wordt de bloeddruk gemeten en je gewicht bepaald. We geven informatie over zaken die van belang zijn tijdens de zwangerschap en gaan in op vragen vanuit jouw kant.

Indien je dat wenst bespreken we de mogelijkheden van aanvullend onderzoek naar afwijkingen bij de baby, zoals de nipt, 13 weken echo en 20 weken echo. Je kunt hier meer over lezen op de site: https://www.pns.nl/

Doel

Het doel van de intake is om een compleet beeld te verkrijgen van jouw situatie, zodat we hier de beste zorg op aan kunnen passen. Wij verlenen geen standaard zorg, maar juist zorg op maat!

Vragenlijst

Wij vragen je om een vragenlijst in te vullen en deze aan ons retour te sturen. Wanneer je je telefonisch of per email aanmeldt, sturen we je deze lijst via een beveiligde emailserver op. Wij maken hier gebruik van, omdat we uiterst zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken! Je kunt ons bellen via

Buiten kantoortijden wordt dit nummer doorgeschakeld naar de dienstdoende verloskundige.

Bij geen gehoor, zijn wij altijd te bereiken op 

Onze praktijkassistentes werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 14.30 uur. Je kunt ze bellen of mailen voor het maken van afspraken, stellen van vragen of overige informatie. Ons emailadres is: vita@annature.nl

Translate »

Pin It on Pinterest